Upplev en spännande mordgåta

Ingenting är sig likt på arbetsplatsen. Plötsligt har alla kollegor fått nya namn. Såväl intriger som kärlek dallrar i luften och kommentarerna haglar. Folk kallar varandra "älskling", "kära syster", "pappa" och "frugan". Det vanliga vardagssnacket om väder och vind på fikarasterna handlar istället om införskaffande av peruker, fjäderboas och portföljer. Det är då du förstår att inbjudningarna till årets personalfest har landat hos kollegorna. En sagolik upplevelse väntar…

Upplev en mordgåta

En mordgåta blir ett oförglömligt inslag på ert evenemang, oavsett om det är en vanlig fest eller företagsfest! Alla gäster får en roll i spelet där en är den kallblodige mördaren. Alla är ovetandes om vad som kommer att ske under kvällen…

Vem har en hemlig affär? Vem bär på en djup sorg? Vem har motiv för att mörda och vem ljuger om sitt alibi? Frågorna är många och svaren finns dolda bland intrigerna. Våra spelledare gör allt för att er mordkväll ska bli en sagolik upplevelse!

Mord på slottet, 15-60 personer

Greve Gyllenstierna har bjudit in sina nära och kära till sitt livs fest! Alla är samlade - från slottsfrun och barn till grannar och tjänstefolk. Otrohetsaffärer och falskt spel präglar de människor som står Greven nära. Kvällen slutar, minst sagt, dramatiskt med ond bråd död! Men vem är mördaren? Är det du?

Denna mordgåta innehåller allt - dramatik, spänning och humor med en klurig lösning som kräver tankeverksamhet. Låt era gäster, kunder eller kollegor uppleva en oförglömlig fest i äkta slottstema. Duka vackert, dämpa belysningen och låt slottsmusik strömma ur högtalarna.

Mordnatt råder, 15-60 personer

Även i tomtarnas värld förekommer falskt spel, intriger, otrohet och ond bråd död. På med tomteluvan - ikväll är ni alla tomtar i tomtarnas mystiska värld!

Vi vågar lova att denna spännande och humoristiska mordgåta kommer att höja stämningen och bli ett oförglömligt minne!

Observera att "Mordnatt råder" är samma mordgåta som "Mord på Slottet" men omskrivet till jultema.

Maffiamordet

Otrohetsaffärer, falskt spel, svartsjuka och till och med ond bråd död är vardagsmat för den italienska maffian. Men kvällens mord är svårlöst! Kan någon av dina gäster lösa gåtan? Och vem är mördare? Är det du?

Låt era kunder, gäster eller kollegor bli äkta maffiosos för en kväll. Duka vackert, dämpa belysningen och låt italiensk opera strömma ur högtalarna.

Mordgåta: kontakta oss för offert

1. Ni gör en förfrågan till oss och vi bokar ett datum om passar er. Ni har antingen egen lokal eller så passar ni på att hyra Ekhamns Gård och har festen där. I båda fallen ordnar ni själva med mat. Buffé passar allra för en mordmiddag!

Vi kan också hjälpa till att hitta en lämplig restaurang eller lokal och catering.

2. Vi skickar ut inbjudningar med roller till alla deltagare enligt en deltagarlista vi fått från er.

3. Ni läser in er på era karaktärer och införskaffar kläder och rekvisita om ni önskar piffa upp kvällen lite extra.

4. Festdagen. Ni kommer till festen i era tilldelade roller. Vi möter er på plats och mystiken tätnar…

För att boka en mordkväll ska ni vara mellan 13 och 60 personer.

Välkommen att kontakta oss

Vi är alltid öppna för era önskemål. Välkommen att kontakta oss för att få mer information eller boka din mordmiddag, redan idag.

Genom att klicka på "Skicka" godkänner du vår integritetspolicy