Dansa bugg i Uppsala

Sugen på att göra något roligt och adrenalinfyllt på företagseventet, möhippan, födelsedagsfesten eller kanske bara för dig själv? Boka en buggkurs med Åhej-teknik! Oavsett om du aldrig har satt din fot på ett dansgolv förut eller om du är van dansare så passar våra buggkurser dig!

Din upplevelse i fokus

Vi på Sagolik Upplevelse är måna om att din upplevelse med oss är fantastisk. Därför anpassar vi alltid upplägget efter era önskemål och tidigare erfarenhet. Vi har alltid välutbildade lärare på våra kurser. Detta gör att ni alltid får professionell och personlig feedback på er dans.

Detta är Åhej-teknik

Åhej är en modern variant av bugg, där dansen är fri och rolig för både förare och följare. Går du ut och dansar socialt är det denna form av bugg som du har mest nytta av, speciellt i Uppsala- och Stockholmsområdet.

För nybörjare fokuserar vi på dansens grunder såsom tryck och drag, förning och följning, vändningar och lätt musikanpassning. För de som dansat ett tag blir det mer fokus på styling, musikanpassning, egendans och mer avancerade turer.

Privatlektion i bugg

En privatlektion i bugg passar bäst dig som buggat förut och vill finslipa din dans, men du kan förstås också ta en privatlektion som nybörjare. Ska du gå på bröllop eller en annan tillställning då det kan passa bra med danskunskaper? I så fall är en privatlektion i bugg perfekt.

Bröllop

Vad sägs om en mini-buggkurs för alla gästerna precis innan dansen drar igång? Då blir dansgolvet garanterat fyllt snabbt, alla har ju precis lärt sig att dansa! Eller varför inte bjuda in era gäster på danskurs 1-2 veckor innan bröllopet? Vi anpassar kurslängden och upplägget helt efter era önskemål.

Buggkurs Uppsala

Priser

1-2 personer 900 kr
60 minuter.

3-4 personer 1 500 kr
90 minuter.

5-9 personer 1 900 kr
90 minuter.

10-20 personer 200 kr/person
90 minuter.

Minikurs bröllopsfest 4 900 kr

Välkommen att kontakta oss

Vi är alltid öppna för era önskemål. Välkommen att kontakta oss för att få mer information eller boka din kurs i bugg, redan idag.Uppgifterna kommer att användas för att kontakta dig och administrera en eventuell bokning. Inga uppgifter används för utskick eller reklam.