Bugga loss med oss!

Musiken strömmar ur högtalarna och du känner rytmen i hela kroppen. Efter en stunds övning rör sig fötterna av sig själva över dansgolvet och du känner adrenalinet stiga. Du är här och nu, fullständigt levande. En sagolik upplevelse.

Din upplevelse i fokus

Ni får alltid professionell och personlig feedback på er dans. För nybörjare fokuserar vi på dansens grunder såsom tryck och drag, förning och följning, vändningar och lätt musikanpassning. För de som dansat ett tag blir det mer fokus på styling, musikanpassning, egendans och mer avancerade turer.

Bugga med Åhej-teknik

Åhej är en modern variant av bugg, där dansen är fri och rolig för både förare och följare. Går du ut och dansar socialt är det denna form av bugg som du har mest nytta av, speciellt i Uppsala- och Stockholmsområdet.

Privatlektion i bugg

En privatlektion i bugg passar bäst dig som buggat förut och vill finslipa din dans, men du kan förstås också ta en privatlektion som nybörjare. Ska du gå på bröllop eller en annan tillställning då det kan passa bra med danskunskaper? I så fall är en privatlektion i bugg perfekt.


Buggkurs privatlektion
Buggkurs Uppsala

Priser

1-2 personer 900 kr
60 minuter.

3-4 personer 1 500 kr
90 minuter.

5-9 personer 1 900 kr
90 minuter.

10-20 personer 200 kr/person
90 minuter.

Minikurs bröllopsfest 4 900 kr

Priser inklusive 6% moms

Välkommen att kontakta oss

Vi är alltid öppna för era önskemål. Välkommen att kontakta oss för att få mer information eller boka din kurs i bugg, redan idag.

Genom att klicka på "Skicka" godkänner du vår integritetspolicy